Lödige Industries
Wachtwoord

Vrachtwagenliften met dubbele schaar, met een hefhoogte tot 15 m

De vrachtwagen komt daar waar u hem nodig hebt!

De vrachtwagenlift Giant DS-150 is de perfecte hefinstallatie om uw transportvoertuig of vrachtwagen naar het gewenste niveau te brengen. Als het voertuig meerdere etages hoger of lager moet worden gebracht, is onze vrachtwagenlift Giant DS-150 het juiste systeem. Met de hefhoogte tot 15 meter kan elk voertuig tot een totaal gewicht van 40 ton worden getransporteerd. Op de betreffende etage wordt het transportvoertuig of de vrachtwagen dan geladen en gelost. De lift kan op verschillende stopplaatsen halt houden.

Het systeem Giant DS-150 wordt bij bijzonder grote hefhoogtes ingezet. De hiervoor gebruikte dubbele scharen maken dit mogelijk. Hierbij zijn twee enkele scharen boven elkaar geplaatst, die synchroon geopend en gesloten worden. Naargelang de toepassing kunnen klantspecifiek afzonderlijke stopplaatsen worden ingesteld. De lift wordt op uw verzoek direct ter plaatse geïnstalleerd en ingesteld. Naast de vaste stopplaatsen kunnen ook variabele stopplaatsen worden ingesteld, om het voertuig direct van de laadvloer te kunnen lossen.

In vergelijking met een laadperron heeft deze lift een enorm voordeel: voor een hoogteverschil van 15 meter heeft een laadperron veel ruimte nodig, terwijl de Giant DS-150 slechts de lengte van het hefplatform in beslag neemt.

U kunt kiezen uit verschillende opties om de lift aan uw eisen aan te passen. Hiertoe behoren hef- en daalsnelheid, binnen- of buitengebruik, kleur van de lift, noodzakelijke veiligheidstechniek enzovoorts. Ook de verbinding met het gebouw via deuren en poorten kan door Lödige Industries gebeuren.

Wij informeren u graag over de toepassingsmogelijkheden van onze vrachtwagenliften. Neem gerust contact met ons op!

Aanvraag 

Voor lasten tot 40 ton
Hefhoogte geoptimaliseerd tot 15 m (gebruik van een dubbele schaar)
Naargelang uw toepassing kan een transportvoertuig of vrachtwagen naar een hoger of lager niveau worden gebracht
Ruimtebesparing - een laadperron is niet nodig
Tijdsbesparing - snel en efficiënt laden en lossen
Gebruik vrijstaand of in een schacht
Gebruik binnen en buiten
Opties en hulpuitrustingen verkrijgbaar
De vrachtwagen staat precies waar u hem nodig hebt!
Type Giant-DS 150 
Soort Dubbele schaar
Draagvermogen max. 40 t 
Platformlengte 15,0 - 18,0 m 
Platformbreedte 3,3 - 3,5 m 
Netto hefhoogte 15,0 m 
Putdiepte 3,8 m 
Hefsnelheid 25 - 150 mm/s